Verzenden

Je hebt een leuke plant gezien in de shop en nu wil je natuurlijk ook weten hoe en wanneer deze groene aanwinst bij jou op de stoep staat. Nadat een bestelling is geplaatst worden de planten of overige items met zorg voor jou ingepakt en verstuurd, zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van je nieuwe groene aankoop!

levertijd

Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 2-3 werkdagen te bezorgen. In de meeste gevallen gebeurd dit ook, maar soms kan het pakket vertraging oplopen bij de vervoerder. Alle pakketjes worden verstuurd met PostNL en zodra de track&trace beschikbaar is, zal je deze per mail ontvangen, zodat je de bestelling kan volgen.

Heb je meerdere items tegelijk besteld? Dan kan het zijn dat de pakketten niet op het zelfde moment bezorgd zullen worden. Wij werken met verschillende kwekers, en daarom kunnen de levertijden per product van elkaar afwijken. Voor ieder product zal je een aparte track&trace ontvangen.

bezorgkosten

Alle producten in onze shop worden binnen heel NL gratis bij jou thuis bezorgd!

Let's talk!

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat groen voor jou kan doen? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder met een passend advies of aanbod.

Leaves and living contact banner cta