Interieurbeplanting

Over Leaves and Living

Welkom bij leaves and living!

Mijn naam is Lisa, eigenaresse van Leaves & Living, en een groot liefhebber van planten en bloemen. Ik ben opgegroeid in een groene omgeving en als dochter van een plantenkweker ben ik niet onbekend in de plantenwereld. Tegenwoordig is mijn doel om zoveel mogelijk mensen en bedrijven blij te maken met onze groene dienstverlening!

Leaves and Living is een (familie) bedrijf dat ooit is begonnen als plantenwebshop en kleine groenstyling projecten, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een succesvol bedrijf in de groene sector. Onze focus ligt met name op interieurbeplanting projecten, mosdecoratie en moswanden, en bloemdecoratie voor hotels, maar wij houden ons bezig met het leveren van zakelijke groene gifts. Met elk project dagen we onszelf uit om weer iets unieks en bijzonders te creëren. We hebben de afgelopen jaren al veel leuke projecten en samenwerkingen opgebouwd en daar komen steeds meer toffe klanten en bedrijven bij.

Daarnaast hebben we ook nog steeds een webshop (gericht op de particuliere klant) met allerlei mooie kamerplanten en leuke groene gifts. Onze webshop is ontworpen om de internetgeneratie te inspireren om meer groen toe te voegen aan hun interieur en ze te laten genieten van al het moois wat planten kunnen brengen! Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten en zo blijft de webshop steeds verrassend.

Onze diensten

Mos

Mos is helemaal hip en het geeft een ruimte meteen een groene en natuurlijke uitstraling. Ga voor een echte eye-catcher met onze prachtige mos decoratie.

Interieurbeplanting

Met planten creëer je binnen no time een inspirerende werkplek, een sfeervolle entree of simpelweg een groene uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bloemen

Laat je verrassen door kleur, geur en beleving. Met bloemen geef je een ruimte meer sfeer en wie wordt er nu niet blij van bloemen.

Shop

Shop makkelijk en snel in onze groene webshop! De webshop staat vol met toffe kamerplanten en andere leuke groene gifts.

Unieke groenconcepten

Van grote tot kleinere projecten, ieder met een uniek eindresultaat. Wij denken wij graag out of the box om steeds weer iets bijzonders te creëren.

Vers van de kweker

Een groot groen netwerk! Wij werken samen met verschillende kwekers en alle planten komen dan ook vers uit de kwekerij waar de mooiste planten worden geselecteerd.

Interieurstyling

Wij kijken verder dan alleen planten! Ook de overig interieurstyling is iets waar wij graag over meedenken en adviseren.