Social Media Content

Let's spread some green inspiration

Dat social media kanalen steeds belangrijker worden is een feit, dus ook in de groene sector! Maar hoe ga je hier mee om en waar moet je beginnen? Het is vaak tijdrovend en een uitdaging om de juiste content te creëren en dit ook consistent bij te houden. Door deze activiteiten uit te besteden, kunnen jullie veel tijd besparen en werken wij samen aan jullie online visitekaartje. 

Dus willen jullie starten met social media? Of kunnen jullie wel wat nieuwe content en inspiratie gebruiken voor jullie bestaande kanalen? Wij helpen graag!

Wat wij doen:

  • Beheren van social media kanalen, zoals Instagram en Facebook
  • Maken van foto’s en video’s bij jullie op de kwekerij
  • Creëren van verfrissende content
  • Plaatsen van posts, reels & stories
  • Interactie met de volgers
 
 

Bespaar tijd & laat je ontzorgen!

Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen foto en videomateriaal aan te leveren waar jullie zelf mee aan de slag gaan. Of bijvoorbeeld een toffe video voor een klant van een grotere bestelling, zodat zij een kijkje achter de schermen krijgen van hun eigen orders. Of denk ook aan korte product video’s wanneer jullie een nieuw product hebben of een product onder de aandacht willen brengen. Kortom, alles is mogelijk!

Interesse? Neem contact met ons op, en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

 

Social Media

Wij hebben diverse mogelijkheden voor de social media content service. We begrijpen dat iedere kwekerij uniek is en dat iedereen andere wensen heeft. Daarom kijken we graag samen met jullie naar de mogelijkheden.

Samen werken we aan jullie online visite kaartje en zetten we jullie kwekerij en producten in de spotlight!