Zakelijke gifts

Voor iedere gelegenheid de perfecte gift!

Wil je jullie klanten of collega’s verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau? Wij hebben de perfecte oplossing! We hebben verschillende (groene) mogelijkheden waarmee je iedereen kan verrassen, bedanken of een persoonlijke boodschap kunt sturen.  Denk aan leuke groene gifts voor in huis of op kantoor, planten decoratie, of bijvoorbeeld een gezellig brievenbuspakketje met (droog) bloemen. Voor iedere situatie vinden we samen de perfecte match met een passende gift. Laat ons weten wat, waar en wanneer en wij doen de rest!

Groene gifts

We leveren diverse originele groene gifts waarmee je iedereen kunt verblijden. Denk aan unieke planten cadeaus, originele groene eye-catchers en leuke op-maat-gemaakte pakketjes. En heb je speciale wensen of een speciale boodschap, dan gaan we op zoek naar iets wat daar helemaal bij past. Zijn jullie bijvoorbeeld bezig met een groen of duurzaam project, en wil je de medewerkers bedanken? Ga dan voor een leuke gift die deze groene sfeer overbrengt. Ook kunnen we meedenken over kleuren, passend bij jullie logo of een kaartje met een unieke boodschap.

Brievenbus pakketjes

Brievenbus pakketjes zijn helemaal hip op het moment en het zal je verbazen hoeveel mogelijkheden er zijn. Van leuke verse bloemen tot droogbloemen, en van lekkere hapjes tot leuke sfeermakers! Ook hebben we leuke samenwerkingen met andere bedrijven, waardoor we nog meer toffe variaties kunnen aanbieden. En het grote voordeel is dat het door de brievenbus past, waardoor iemand niet perse thuis hoeft te zijn om het in ontvangst te nemen. Ideaal toch?