Kleurrijke bloemen

Laat u verrassen door kleur, geur en beleving!

Door de entree of wachtruimte wat extra aandacht te geven met kleurrijke bloemetjes op tafel of een mooi boeket als eyecatcher bij de receptie, creëer je een wow-effect. En er is nooit een tweede kans op een eerste indruk toch? Daarom geloven wij erin dat groen- en bloemdecoratie van grote waarde kunnen zijn voor bijvoorbeeld hotels, horecagelegenheden of evenementen. Wij kijken graag samen naar de kleurrijke mogelijkheden!

Wij werken voornamelijk met verse bloemen, maar ook droogbloemen komen regelmatig voorbij. Door deze variatie is het mogelijk om allerlei bloemencreaties te maken, van groot tot klein, en passend bij het seizoen en de huidige trends. De wisselende combinaties van bloemen met verschillende vazen ​​en potten zorgen steeds weer voor gezelligheid en sfeer.  Breng een ruimte tot leven en voorzie jullie interieur van kleur.

Bloemen service

Wij hebben diverse mogelijkheden voor bloem- en plantarrangementen en deze kunnen naar wens worden samengesteld. Zo hebben we voor hotels en horeca de mogelijkheid om bijvoorbeeld wekelijks bloemen te leveren met steeds een andere combinatie bloemen, maar ook is het mogelijk om éénmalig bloemen te bestellen voor bijvoorbeeld een bruiloft of feestje. Je kunt dus zelf kiezen wat het beste past: een frequent bloemen abonnement of alleen met evenementen en andere speciale gelegenheden. De keuze is aan jou!