Onderhouds contract

Zorgeloos genieten van alles wat groen voor je kan doen!

Heel leuk zo’n nieuwe groene werkruimte, maar nu wil je natuurlijk ook dat deze planten groen blijven. Geen zorgen, daar kunnen wij bij helpen! Onderhoud is een van de belangrijkste aspecten als we het hebben over interieurbeplanting. Een goede verzorging zorgt ervoor dat de planten een lange en gezonde levensduur zullen hebben.

Daarom biedt Leaves and Living ook onderhoudscontracten aan om ervoor te zorgen dat jullie nieuwe planten ook na levering goed verzorgd worden. Zo ben je verzekerd van gezonde groene planten en kunnen jullie je ondertussen rustig focussen op jullie eigen werk.

Waarom planten?

Tegenwoordig zijn planten overal te vinden: kantoren, hotels, hippe koffiespots en noem het maar op. Naast het feit dat groene planten een gezellige sfeer creëren, zorgen planten ook voor een beter binnenklimaat. Bij veel kantoren en werkplekken hangen er ongezonde stoffen in de lucht welke kunnen zorgen voor ernstige concentratieproblemen en zelfs schadelijk kunnen zijn voor het lichaam. Planten hebben een luchtzuiverende werking, produceren meer zuurstof en verbeteren de luchtvochtigheid. Ook zijn planten in staat om de ongezonde stoffen en chemicaliën in de lucht af te breken en om te zetten in frisse en schone lucht. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat planten positieve gezondheidseffecten hebben op medewerkers. Ze presteren niet alleen een stuk beter, ze ervaren ook minder stress en geven aan gelukkiger te zijn.

Let's talk!

Samen kijken we naar wat nodig is voor jouw omgeving, zodat je een groene balans vindt in je leefstijl die je vol kunt houden en waar je blij van wordt.

Leaves and living contact banner cta